Doorzoek de site
 
Ga snel naar
Een brug naar de toekomst   | Pontes | Sitemap
Maatschappelijke Stage (MAS)


Klik hier om naar de MAS te gaan.


    MAS (Maatschappelijke Stage) betekent dat alle leerlingen van het voortgezet onderwijs een aantal uren vrijwilligerswerk per schooljaar verrichten buiten schooltijd en buiten de school.

Als je plannen hebt om na je opleiding op Pieter Zeeman verder te studeren, dan zul je merken dat steeds meer opleidingen bij de inschrijving willen weten wat je hebt gedaan aan buitenschoolse activiteiten. Daarmee kun je je op een positieve manier onderscheiden van andere leerlingen. Vrijwilligerswerk is daar een onderdeel van. De overheid gaat ervan uit dat een leerling die nu al vrijwilligerswerk verricht, waarschijnlijk ook de vrijwilliger van de toekomst zal zijn. De maatschappij kan alleen maar functioneren wanneer burgers behalve betaald werk ook onbetaald vrijwilligerswerk verrichten en er op die manier samen met anderen voor
  zorgen dat veel verenigingen, clubs en instellingen kunnen blijven bestaan. Op die manier draagt iedereen bij aan het voortbestaan van een maatschappij waarin mensen met elkaar samen werken en samen leven.  De website MAS is alleen door docenten en leerlingen te gebruiken. Wil je meer weten over hoe je moet inloggen en wat je daarna verder moet doen, klik dan hier.
Meer dan een school
 
 
Agenda
 
©2011 Pontes Pieter Zeeman - Alle rechten voorbehouden
| Pontes | Sitemap | Inloggen